Friday, April 4, 2008

Tema Japan: Del 13

Torsdag 2008-04-03
Trots att jag ställt klockan på 11 kommer vi inte upp förrän runt 1 tiden. Lite seg från igår, men Jonas är i alla fall värre vilket är en tröst. Tvingar dock iväg oss till The Mall som är ett stort köpcenter en kvarts tunnelbaneväg bort. fast köpcenter är att ta i. Det är mer som en jättestor Åhlens och ungefär lika tråkigt. Det är även väldigt varmt inne så man är inte jättesugen på att stanna där alltför länge.

På väg till tunnelbanan finns finns denna. Engrish i sin renaste form

Vi hittar i alla fall en Italiensk restaurang där vi käkar en meny för två bestående av en ceasarsallad, en pizza och en pasta. Helt ok mat men det är VARMT här också. Som tur är får man isvatten.

Efter maten tittar vi lite till men bestämmer oss ganska snabbt för att åka tillbaka.

Läskiga ekkorar sjunger nån sjuk barnsång, obehagligt

Åker hem och spelar lite data till 21:30 tiden. Ikväll ska vi nämligen ut igen. Klockan 10 möter vi upp Tony utanför en bar som heter Shaft. Tony ska träffa en engelsman han haft kontakt med per email sen ett tag tillbaka som ska börja på deras skola. Det visar sig att engelsmannen är ägaren till shaft. Han har varit i Japan i 9 år efter att ha gift sig med en japanska, men inte lärt sig japanska och tycker att det börjar bli dags nu. Tony försöker sälja in Jonas som potentiell DJ på shaft eftersom de har klubbar rätt ofta där. Tydligen kör de att man får prova på att DJ:a på måndagar så det blir nog perfekt.

Efter att ha suttit på shaft 2-3 timmar är vi riktigt hungriga och sticker och köper lite nudlar. Men först efter att ha letat efter det perfekta nudelhaket (enligt Jonas) utan att hitta det i 30 minuter. Gott.

Igen kommer A-Boo upp på tal men avtyrs eftersom vi SKA hitta till buddhan imorrn.

No comments: