Tuesday, August 4, 2009

Florida ftw part 5

Söndag 2009-08-02 - aftermath
Pat har varit uppe och bett till porslinsguden under natten. Vi vaknar okristligt tidigt för att vara dagen efter ett bröllop. 09:45 står klockan på för vi ska till Briana/Keiths hotell och äta brunch. Det visar sig vara en helt galet bra brunch med ungeför ALLT man kan vilja ha (dvs mycket kött!). Enligt uppgift ska brunchen gå loss på 15$/person men det misstänker vi är alldeles för lite. Det visar sig vara helt korrekt då det stället kostar 35$. Som tur är får vi redan på det innan vi går därifrån så vi mosar självklar i oss alldeles för mycket mat/kakor. Detta gör att vi går tillbaka till hotellet och tar en powernap ett tag. Dock är vattnet slut så vi drar till CVS och köper vatten + öl samt en annan anti itch kräm (som inte heller fungerar).

På eftermiddagen går vi ner till stranden vid lido beach hotell och "snor" några stolar som står vid vattnet brevid ett par av Brianas släktingar. De har några bollar som studsar på vattnet som vi lånar och kstar lite i vattnet (till varandra). Ett fyllo och några ungar hänger på oss och är med och kastar. Undertecknad drar sen tillbaka till hotellrummet för att vila lite medans de andra händer kvar i hopp om att få träffa Briana (som är uppe och sover i rummet tydligen). Precis när hon kommer ner bestämmer dom sig för att gå dock men det bestämms att vi ska hänga med dom senare på kvällen.

Eftersom det är sista kvällen tillsammans föreslår jag att vi ska gå till ett fancy place. Vad kan vara mer fancy än Red Lobster? Sagt och gjort vi åker till red lobster och äter en lika god middag som alltid. Dock misstänker vi at servitrisen är antingen full eller on crack. Jag tar en broiled seafood platter som är precis så god jag hade hoppats. Några av Red Lobsters biscuits (som är så sjukt goda) går ner också. Mätta och belåtna åker vi hemåt. Det finns lite Jack D kvar i frysen, samt en hel del gin. Pat och jag tar varsin Jack D and coke medans tjerna igen kör några GTn. Brianna hör av sig och vi möter upp henne och keith i deras hotellrum. Vi sitter ett tag och snackar med dom om allt möjligt och säger sen hej då eftersom vi ska upp tidigt imorrn och köra LÅNGT (till charleston, SC).

No comments: