Sunday, August 9, 2009

Florida ftw Part 10

Lördag 2009-08-08
Idag ska vi utnyttja att jameson inn har ett träningsrum. Först går vi dock ner och äter en amerikansk continental breakfast vilket betyder vitt bröd, waffles och cerials. Det vill säga massa kolisar. Efter matkoman igår behövs det dock för att komma igång. Så vi tränar på redskapen som finns, kör lite utfall och knäböj och stressar sen in i duschen. 10:58 checkar vi ut och äker till ett Ross Dress ofr Less som vi hittade igårkväll. Köper lite shorts och ett skärp men sen bär det av till Miami!

Blu motel ska vi bo i tre nätter på, det bokade vi redan i sverige. GPSen frågar om det är ok att vi körr på vägar med avgift och hoppfulla om att det ska vara en riktigt bra väg accepterar vi. Det visar sig dock vara som vilken vanlig interstate som helst och inte alls särskilt bra, så när vi kör av för att tanka passar vi på att byta till I95 istället. När den kommer nära Miami breddas den till 5-8 filer åt varje håll. Den tar oss dock väldigt nära vårt motell, det är bara cirka två kilometer ifrån. Dom två kilmoterna ser dock inte alltför lovande ut med mest fattiga svarta människor. Dock känns inte stämningen särskilt hotfull och vid motellet känns det ändå rätt ok. MOtellet ser ok ut, not too fancy, men vad kan man förvänta sig för ca 50$/natt i Miami. När vi kommer in på rummet visar det det att luftkonditioneringen inte varit igång vilket betyder att det är sjukt varmt. Så medans rummet kyls ner tar vi del av eftermiddagssolen vid polen (som är tom på folk). Vi solar, badar lite i någon timme. Strax innan vi går kommer det ett gäng ungar till polen och äter godis, chips och kakor i (!) polen. Konstigt.

Efter att ha tagit en dusch tar vi och tar bilen ner till south beach. Det tar ungefär 20 minuter att köra dit och vi kör längs med stranden en bit norrut. Efter att ha kör runt ett tag åker vi förbi en mataffär där vi köper öl och frukost innan vi åker till Taco Bell och köper middag. 10 tacos + en nachos tallrik blir det. Vi äter således tacos, dricker amerikansk öl och kollar fox news innan vi till slut somnar med ACn fortfarande kämpandes för att kyla ner rummet.

No comments: